Om meg

Se også referanser.

"Morten er en flott ung mann som yter god og pålitelig service.
Hans fremgangsmåte er praktisk og gir gode bilder. Anbefales!"
Andrew HararJeg er en utadvent, livlig og engasjert fotograf. Jeg holder til på Kvernaland, ved Sandnes med kone, datter og sønn.

Av utdannelse har jeg 4 år innen filmfaget på universitet. Jeg har bred erfaring fra bryllupsbilder på vegg, til reklamer og rullende bilder i TV-produksjon for NRK med mer.

Ønsker du video, så er jeg klar for å vise hva jeg er god for!


Naturlig og avslappet forholder jeg meg til mine talenter, mens det inni meg foregår en rekke avveiinger for hvordan jeg kan gjøre akkurat dette bildet bedre.

Med mine bilder forsøker jeg alltid å vekke engasjement og følelser. Gjerne lette litt på noen smilebånd også. Jeg liker å utforske ulike sjangre, mendet er noe med den menneskelige kontakten, som for meg overgår alt det andre vakre i vår verden.


M A G I S K E øyeblikk - de digger jeg!
Få det fotografert, eller "fanget på film" som de sier... Book meg i dag :-)

Mine verdier

SERVICE

I mitt selskap skal du føle deg vel. Enten vi har jobbet sammen eller ei, så er jeg der for deg. Lurer du på noe eller trenger hjelp, så spør du bare. 

TILLIT

Meg kan du stole på. Vi avtaler på forhånd hva du ønsker hjelp med, og hvordan. Resten er (for det meste) opp til meg :-)

KVALITET

I alt jeg gjør, er jeg opptatt av å levere skikkelig. Jeg etterstreber å stadig forbedre meg selv som person, og det jeg leverer

Using Format