Om meg

Se også referanser.

The only way to be truly satisfied, is to do what you believe is great work.
And the only way to do great work, is to love what you do.

- Steve JobsJeg er en utadvent, livlig og engasjert fotograf. Jeg holder til på Ganddal, i Sandnes med kone, datter og sønn.

Den digitale verden er mitt lerret, et sted hvor jeg kan jobbe kreativt og konstruktivt. Av utdannelse har jeg 4 år innen filmfaget på universitet. Jeg har siden arbeidet mest med stillbilder, for først å mestre det.

Underveis har jeg tatt på meg mindre videojobber, mens jeg fokuserte på bilder. Ønsker du video, så er jeg nå klar for å vise hva jeg er god for!


Naturlig og avslappet forholder jeg meg til mine talenter, mens det inni meg foregår en rekke avveiinger for hvordan jeg kan gjøre akkurat dette bildet bedre.

Med mine bilder forsøker jeg alltid å vekke interesser og følelser. Jeg liker å utforske ulike sjangre, men jeg tar mest portrettfoto og bilder med mennesker. Det er noe med den menneskelige kontakten, som for meg overgår alt det andre vakre i vår verden.

Mine verdier

SERVICE

I mitt selskap skal du føle deg vel. Enten vi har jobbet sammen eller ei, så er jeg der for deg. Lurer du på noe eller trenger hjelp, så spør du bare. 

TILLIT

Meg kan du stole på. Vi avtaler på forhånd hva du ønsker hjelp med, og hvordan. Resten er (for det meste) opp til meg :-)

KVALITET

I alt jeg gjør, er jeg opptatt av å levere skikkelig. Jeg etterstreber å stadig forbedre meg selv som person, og det jeg leverer

Using Format