Bryllup

Konfirmant

Studio

Arrangement


"Morten er en flott ung mann som yter god og pålitelig service.
Hans fremgangsmåte er praktisk og gir gode bilder. Anbefales!"
Andrew Harar


Portrettbilde bryllup, se portfolio for flere eksempler

Send en melding


SERVICE

I mitt selskap skal du føle deg vel. Enten vi har jobbet sammen eller ei, så er jeg der for deg. Lurer du på noe eller trenger hjelp, så spør du bare. 

TILLIT

Meg kan du stole på. Vi avtaler på forhånd hva du ønsker hjelp med, og hvordan. Resten er (for det meste) opp til meg :-)

KVALITET

I alt jeg gjør, er jeg opptatt av å levere skikkelig. Jeg etterstreber å stadig forbedre meg selv som person, og det jeg leverer


Om meg

The only way to be truly satisfied, is to do what you believe is great work. 
And the only way to do great work, is to love what you do.

Steve JobsForstyrr ikke... joda!


Her er et bilde av meg i aksjon på en bryllupshoot: Dypt konsentrert om motivet, og litt uheldig med håret. Heldigsvis var brudeparet i fokus denne dagen, ikke jeg :-)

Å beskrive seg selv riktig er en utfordrende oppgave. Det jeg førsker å etterstrebe, er å være en utadvent og lidenskapelig engasjert fotograf, med god kvalitet, tone og service. Jeg er familiefar, og holder til på Ganddal sammen med kone og to barn.

Av utdannelse har jeg 4 år innen på høgskole og universitet, og jeg er alltid opptatt av å forbedre både meg og det jeg gjør. Jeg deltar derfor på workshops, tar kurs og liker å følge med på det som rører seg i bransjen.BLINK


Naturlig og avslappet forholder jeg meg til mine talenter, mens det inni meg foregår en rekke avveiinger for hvordan jeg kan gjøre akkurat dette bildet best mulig.

Med mine bilder forsøker jeg alltid å vekke interesser og følelser. Jeg liker å utforske ulike sjangre, men tar mest bilder med mennesker. Det er noe med den menneskelige kontakten, som for meg overgår alt det andre i vår vakre verden.


"Dyktig fotograf, som leverer"
- Rune HamreGaranti


En fornøyd kunde er en god kunde - derfor kommer mange av mine kunder tilbake. Hos meg skal du føle deg trygg på å få gode produkter, råd og priser. Med fagkunnskaper, utdanning og erfaring, kan du være sikker på at jobben blir gjort på en skikkelig måte.

I forkant av alle oppdrag forsøker jeg å konkretisere ønsker og behov, slik at det er lettere for begge parter å samstemme forventninger. Skulle du oppleve et eller annet som du ikke er fornøyd med, så finner vi en løsning på det.


Produkter og priser

Hva jeg tilbyr

Noe for enhver! Pris betyr mye for de fleste av oss, og henger som regel sammen med kvalitet.

Ofte er det enklest å avtale en fast pris på forhånd. Da vet vi begge parter hva som forventes utført, og hva det kommer til å koste. Skulle endringer eller avvik oppstå, så tar vi det underveis, ingen overraskelser. Ta kontakt for en hyggelig prat på telefon +47 98 82 86 68, eller benytt skjemaet over eller foto@seglems.no, så tar vi det derifra :-).Fotograf Morten Seglem

Lundegeilen 22
4323 Sandnes
+47 988 28 668
foto@seglems.no
811 791 792 MVA


Studio (Fredheim Arena)
Årsvollveien 21
4312 Sandnes

Using Format